ABB WIND TOP NOVI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA
Zagreb, 03. rujna 2017. - Na konstituirajućoj sjednici Nadzornog odbora Društva održanoj u petak, članovi Nadzornog odbora odabrali su Biljanu Bukić za predsjednicu Nadzornog odbora te Žarka Stilina za njezinog zamjenika.
Članovima Nadzornog odbora Mariji Bilman i Goranu Vojkoviću istekao mandat u Nadzornom odboru Društva te da su na Redovnoj Glavnoj skupštini, održanoj 29. kolovoza 2017., dioničari za člana Nadzornog odbora izabrali Žarka Stilina s početkom mandata 31. kolovoza 2017.

Glavna skupština Janafa odlučila je u četvrtak da će se od prošlogodišnje dobiti, koja je iznosila 290,5 milijuna kuna, najveći dio ili 166,3 milijuna kuna isplatiti dioničarima za dividendu, koja bi iznosila 165 kuna po dionici, dok će se 100,8 milijuna kuna reinvestirati odnosno unijeti u temeljni kapital. Kako se navodi u objavi Janafa nakon skupštine, pravo na dividendu stječu dioničari koji su na kraju trgovinskog dana 5. rujna upisani u registar Središnjeg klirinško depozitarnog društva. Dividenda će biti isplaćena 15. rujna, najavljuju iz Janafa.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / Janaf

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
RIGHT TURBOPUHALA NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2