OPĆA

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Business

Booking.com pokreće program poticaja za startup tvrtke koje se bave održivim turizmom

Booking.com pokreće program poticaja za startup tvrtke koje se bave održivim turizmom
Amsterdam, 13. veljače 2017. - Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najvećim izborom različitih vrsta smještaja, objavio je pokretanje novog programa poticaja, Booking.com Booster.
Program je kreiran kako bi prepoznao, financirao i kao mentor pomagao startup tvrtkama diljem svijeta koje imaju plan pozitivno utjecati na globalni turizam. Program traje 3 tjedna, održat će se u lipnju 2017. u Amsterdamu i završit će prilikom za osvajanje stipendija Booking.com-a u iznosu do čak 500.000 eura.

Novi program dodatak je postojećem programu Booking.com Cares, inicijativi tvrtke koja spaja zaposlenike s lokalnim neprofitnim organizacijama koje rade na poboljšanju turističkih odredišta diljem svijeta. Cilj ovog programa jest poduprijeti startup tvrtke posvećene održivom turizmu u sljedećim područjima: zaštita okoliša, očuvanje kulturne baštine i/ili promoviranje rasta u turizmu koji podupire i razvija lokalno gospodarstvo i zajednicu.

"U Booking.com-u naša je misija pomoći ljudima da još više iskuse svijet", kaže Gillian Tans, izvršna direktorica Booking.com-a. "Postoje tisuće predivnih i jedinstvenih odredišta u svakom kutku svijeta koja treba istražiti, no to je nešto što ne smijemo uzimati zdravo za gotovo. Putem programa Booking.com Booster želimo pomoći tvrtkama u održivom turizmu da ubrzaju svoj rast i tako prošire svoj utjecaj na globalnu razinu. Prepoznavanjem i financiranjem startup tvrtki koje se izdvoje svojim programom, dijeljenjem svog poslovnog znanja i suradnjom možemo istražiti i saznati kako možemo najbolje zaštititi budućnost odredišta koja toliko volimo i kako bi naši pra-pra-praunuci mogli nastaviti uživati u njima još mnogo godina".

Program u trajanju od 3 tjedna pokrenut je u suradnji s partnerskom organizacijom Impact Hub i uključuje radionice, predavanja i coaching uz stručnjake za turizam, kao i priliku za osvajanje stipendija iz fonda Booking.com-a. Nakon programa u Amsterdamu, manja skupina odabranih startup tvrtki dobit će nekoliko mjeseci tjednog mentorstva stručnih sponzora Booking.com-a.

Za više informacija o programu Booking.com Booster, uključujući detalje o prijavi, molimo, posjetite booking.com/booster. Booking.com prihvaća prijave zainteresiranih startup tvrtki iz cijelog svijeta do 1. ožujka 2017.

Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT

Komentari

4000 znakova
DESNI
DRIVES RIGHT

Najnovije

REFLECTA RIGHT

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL 300-2
HEP OPSKRBA 2