ZELEN

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Politika

Ćorić održao sastanak s predstavnicima 5 županija vezano uz CGO-e Orlovnjak i Šagulje

Ćorić održao sastanak s predstavnicima 5 županija vezano uz CGO-e Orlovnjak i Šagulje
Zagreb, 20. srpnja 2017. - Ovaj tjedan je u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike ministar dr. sc. Tomislav Ćorić održao radni sastanak vezano uz uspostavu cjelovitog sustava gospodarenja otpadom na području Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske i Sisačko-moslavačke županije.
Na sastanku su sudjelovali požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, brodsko-posavski župan Danijel Marušić, sisačko-moslavački župan Ivo Žinić te predstavnici Osječko-baranjske županije, EKOS-a i Centra za gospodarenje otpadom Brodsko-posavske županije.

Nazočni su informirali ministra o poduzetim aktivnostima u cilju pokretanja projekata izgradnje centara za gospodarenje otpadom Orlovnjak i Šagulje. Ministar Ćorić naglasio je nazočnima kako je potrebno uložiti dodatni napor za pripremu projekata za koje su osigurana i bespovratna EU sredstva te je ujedno poručio kako će Ministarstvo zaštite okoliša i energetike pružiti svu potrebnu stručnu pomoć.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / MZOIE

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
RIGHT TURBOPUHALA NOVA

Najnovije

REFLECTA RIGHT

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL 300-2
HEP OPSKRBA 2