ABB WIND TOP NOVI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Business

DNV GL i KONČAR - Institut za elektrotehniku d.d. potpisali ugovor o suradnji

DNV GL i KONČAR - Institut za elektrotehniku d.d. potpisali ugovor o suradnji
Zagreb, 14. srpnja 2016. - DNV GL kao jedan od lidera u svijetu certifikacije potpisao je sporazum o globalnoj suradnji s hrvatskom tvrtkom KONČAR - Institut za elektrotehniku d.d. Time je otvoreno novo poglavlje poslovanja za obje tvrtke koje svoje usluge nude na međunarodnim tržištima.
Suradnja u području ispitivanja i certifikacije proizvoda u skladu s direktivama EU za Radijsku opremu i Elektromagnetsku kompatibilnost ojačati će i obogatiti širok portfelj usluga koje DNV GL – Business Assurance kao globalno certifikacijsko tijelo nudi, dok će KONČAR Institutu otvoriti značajne prilike za širenje poslovanja pod okriljem suradnje s ovim svjetski prepoznatljivim brendom.

Ova simbioza visoko tehnoloških kompetencija za KONČAR Institut kao hrvatsku tvrtku iznimne kvalitete predstavlja priliku za dodatno postizanje prepoznatljivosti i jačanje globalnog dosega korištenjem mreže od oko 2,000 DNV GL-Business Assurance djelatnika uključenih u certifikacijsko poslovanje i prodajnih predstavnika u različitim zemljama svijeta koji će nuditi svojim klijentima  usluge KONČAR Instituta.
Tko je DNV GL – Business Assurance?

Vođen svrhom čuvanja života, imovine i okoliša, DNV GL, sa sjedištem u Oslu u Norveškoj još od 1864. godine pomaže organizacijama širom svijeta u postizanju veće sigurnosti i održivosti poslovanja.  Pruža usluge klasifikacije i tehničkog potvrđivanja te neovisnog savjetovanja u sektoru pomorstva, nafte i plina, te energetskom sektoru. DNV GL je kroz svoju poslovnu jedinicu DNV GL - Business Assurance i jedno od vodećih svjetskih certifikacijskih tijela te pruža podršku organizacijama u velikom broju različitih poslovnih sektora. Posluje u više od 100 zemalja s ukupno oko 16,000 zaposlenika.
Tko je KONČAR – Institut za elektrotehniku?

Osnovan 1961. godine, sa sjedištem u Zagrebu, KONČAR Institut svoje poslovanje gradi na pružanju usluga ispitivanja, certifikacije, dijagnostike električnih proizvoda i opreme te provođenju istraživanja i razvoja u području pretvorbe i prijenosa energije. Akreditirano je certifikacijsko tijelo prema normi ISO 17065 s brojnim laboratorijima koji posjeduju akreditaciju prema normi ISO 17025 te EU prijavljeno tijelo (Notified Body) za certifikaciju proizvoda.

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
DRIVES RIGHT

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2