OPĆA

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

DUCATI KOMPONENTI d.o.o.

DUCATI KOMPONENTI d.o.o. je inovativna, tehnološki razvijena proizvodna tvrtka koja posluje u Ludbregu od 2002. godine, kao dio grupacije DUCATI Energia S.p.A., čije je sjedište u Bologni, u Italiji, a poslovna prisutnost širom svijeta.

Naziv pravne osobe:
DUCATI KOMPONENTI d.o.o.
Županija:
Varaždinska
Grad:
Ludbreg
Adresa:
Zagorska ulica 6
Poštanski broj:
42230
Telefon:
+385 42 306 159
Fax:
+385 42 306 143
Mobitel:
+385 91 1404 056
Kontakt osoba:
Manuela Biškup
E-mail:
m.biskup@ducatienergia.com
Internet stranica:
www.ducatienergia.it
DUCATI KOMPONENTI d.o.o. je inovativna, tehnološki razvijena proizvodna tvrtka koja posluje u Ludbregu od 2002. godine, kao dio grupacije DUCATI Energia S.p.A., čije je sjedište u Bologni, u Italiji, a poslovna prisutnost širom svijeta.

Na samom početku rada Društvo je radilo na lohn poslovima za talijanskog vlasnika, u unajmljenom objektu u Ludbregu i brojalo je 30 zaposlenika. U malo više od pet godina rada na tom principu Društvo je sve više dobivalo na samostalnosti, razvijala su se znanja, povećavali vlastiti raspoloživi resursi opreme, tehnike i zaposlenih te se stvorila potreba da se ne radi samo o lohn-odnosu, već da Društvo počne poslovati neovisno o matici.

Tako je 2007. godine Društvo kupilo zemljište s objektom te je započelo poslovanje na današnjoj lokaciji, u svom proizvodnom pogonu u Zagorskoj 6. Odmah nakon preseljenja mnoge djelatnosti su preseljene iz Bologne u Ludbreg (s naglaskom na proizvodnju generatora, rotora, statora…) pa je počelo intenzivno širenje Društva. Društvo proširuje svoje proizvodne kapacitete kontinuiranim ulaganjem u modernizaciju tehnologije proizvodnih procesa, a razvijanjem službe Razvoja doprinosi inovativnosti tvrtke što rezultira novim proizvodima.

Prihod Društva od trenutka osnivanja raste iz godine u godinu. Glavni predmet poslovanja Društva je proizvodnja rotora, statora, generatora, dijelova van brodskih motora, dijelova za lake avione i električne dijelove za sve vrste dvokotača svjetskog tržišta.

U Društvu je 2009. godine s radom započeo razvojni centar, koji se nakon konstantnih ulaganja i osposobljavanja može ponositi paletom novih proizvoda iz asortimana zelene energije i očuvanja okoliša. Godine 2011. izgrađen je i opremljen moderni logistički centar koji pokriva potrebe uvoza i izvoza, čitave grupacije Ducati Energia u Europi, dijelu Azije i, dobrom povezanošću s lukom Rijeka i lukom Koper te transfera roba s Istoka, sve do Sjeverne Amerike.
ČLAN SAVEZA HRVATSKA.jpg
HEP KORISNICKA
DRIVES RIGHT

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2