OPĆA

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA
Zagreb, 17. lipnja 2013. - Tvrtka GEN-I na hrvatskom tržištu u posljednje četiri godine električnom energijom već opskrbljuje velike hrvatske tvrtke, Grad Zagreb i druge gradove i institucije, a od sada je i prva tvrtka koja nudi znatno povoljnije cijene električne energije i krajnjim potrošačima - građanima i malim poduzetnicima. Jeftina struja naziv je ponude koja će im omogućiti najnižu cijenu struje koju mogu dobiti u Hrvatskoj s jamstvom da se cijena neće mijenjati do kraja 2015. godine. Prelazak na novog opskrbljivača za hrvatske građane i male tvrtke dostupan je već danas. U tijeku je i posebna promotivna akcija gdje je novim korisnicima prvi mjesec struja besplatna, a ušteda već u 2013. godini može doseći i do 30 posto.
Promjena dobavljača kod tvrtke GEN-I besplatna je i uz to izuzetno jednostavna, zahvaljujući posebnom poslovnom modelu koji su razvili. Sve što je potrebno napraviti jest ispuniti obrazac na internetskoj stranici wwww.jeftinastruja.hr ili nazvati pozivni centar na besplatan broj telefona 0800 2558, gdje su od ponedjeljka do subote u vremenu od 8 do 20 sati za sva pitanja na raspolaganju savjetnici tvrtke GEN-I, koji besplatno rješavaju i sve potrebne formalnosti oko promjene opskrbljivača. Za promjenu dobavljača ne naplačuju se nikakve naknade ili penali, a također nema ni fizičke intervencije u mreži, kao ni ograničenja s ugovorom.

"Potrošači u Hrvatskoj možda nisu dovoljno informirani da je tržište električne energije u Hrvatskoj liberalizirano još od 2008. godine pa svaki kupac može slobodno birati i mijenjati svoje dobavljače električne energije. Promjena opskrbljivača ne utječe na kvalitetu i sigurnost isporučene električne energije, jer je za to sukladno odredbama zakona i dalje zadužan nadležni sistemski operator distribucijske i prijenosne mreže. Naša ponuda pod nazivom Jeftina struja sigurno će privući potrošače koje zanimaju niža cijena i ušteda uz pouzdanu opskrbu, kao i dodatne pogodnosti poput različitih proizvoda za poduzetnike, pregledno i transparentno poslovanje, odlične reference i podrška korisnicima" - Izjavio je dr. sc. Robert Golob, predsjednik Uprave skupine GEN-I.
mag. Samo Žolger, dr. sc. Dejan Paravan, mag. Andrej Šajn, dr. sc. Robert Golob, dr. sc. Igor Koprivnikar, Predrag Šeatović, dipl. ing.
Tvrtka GEN-I Zagreb član je skupine GEN-I s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom na tržištu električne energije i plina. Skupina GEN-I je jedan od vodećih trgovaca električnom energijom u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Posluje na 18 različitih tržišta energije i zakupila je mogućnost prijenosa preko granica među svim državama, što joj omogućava globalnu optimizaciju putova opskrbe. To se odražava u konkurentim nabavnim cijenama. Električnom energijom i zemnim plinom već opskrbljuje korisnike u Austriji, Hrvatskoj, Italiji, Sloveniji, Srbiji i Makedoniji, s ukupnim opsegom prodaje od 4,5 milijarde kWh energije godišnje. Na listi njihovih korisnika nalaze se i priznate međunarodne korporacije koje zahtjevaju najviše standarde opskrbe i usluga (OMV, Goodyear,Novartis, Lafarge i Mercator).
Predrag Šeatović, regionalni direktor tvrtke GEN-I Zagreb i dr. sc. Robert Golob, predsjednik Uprave skupine GEN-I
Na hrvatskom tržištu tvrtka posluje od 2005. godine i najveći je dobavljač električne energije odmah nakon HEP-a, s opkrbom više od 5.000 mjernih mjesta na cijelom području Hrvatske. Jeftinijom električnom energijom opskrbljuje tvrtke Konzum, Tisak, Mercator-H, bauMax Zagreb, PB Žitnjak, NKD Moda, Zdenka, Hespo, GII Tube, Ferokotao, ali i tijela gradske uprave u Zagrebu, Samoboru, Velikoj Gorici, Jastrebarskom, Novskoj, Rijeci, Vinkovcima te institucije poput fakulteta, studentskih centara i drugih.

Planovi tvrtke za hrvatsko tržište su opskrbljivati 20.000 potrošača do kraja ove godine, 50.000 potrošača već sljedeće godine, a za tri godine pridobiti 17 posto tržišnog udjela. Upravo kreće intenzivna kampanja kojom GEN-I želi obavijestiti i osvijestiti potrošače u Hrvatskoj o mogućnostima sniženja troškova za struju. Sve dodatne informacije mogu se potražiti na internetskim stranicama www.jeftinastruja.hr i www.gen-i.hr ili pozivom na besplatni broj 0800 2558, koji je otvoren svakim radnim danom te subotom od 8 do 20 sati.

Autor: © Portal croenergo.eu (T.R.) / ENERGO MEDIA SERVIS

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
MNS RIGHT NOVA

Najnovije

REFLECTA RIGHT

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL 300-1
HEP OPSKRBA 2