DRIVES

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Business

HERA objavila natječaj za opskrbljivača na veleprodajnom tržištu plina

HERA objavila natječaj za opskrbljivača na veleprodajnom tržištu plina
Zagreb, 16. svibnja 2018. - Hrvatska energetska regulatorna agencija (HERA) objavila je da je otvorila javni natječaj za određivanje opskrbljivača na veleprodajnom tržištu plina za razdoblje od kolovoza 2018. do kraja ožujka 2021. godine, a zainteresirani se mogu javiti do početka lipnja.
"HERA obavještava o otvaranju javnog natječaja za određivanje opskrbljivača na veleprodajnom tržištu plina za razdoblje od 1. kolovoza 2018. do 31. ožujka 2021., koji se provodi u skladu s odredbama Zakona o tržištu plina. Javni natječaj je otvoren do 1. lipnja 2018. do 12,00 sati", navodi se u obavijesti HERA-e, koja je dokumentaciju za taj natječaj objavila na svojim internet stranicama.

Kriterij za odabir najpovoljnijeg ponuditelja, u skladu s odredbama Zakona o tržištu plina, je kriterij najniže premije iskazane na natječaju, odnosno fiksnog dijela referentne cijene po kojoj će opskrbljivač na veleprodajnom tržištu prodavati plin opskrbljivačima u obvezi javne usluge.

Kao jamstvo za ozbiljnost svoje ponude zainteresirani će trebati dostaviti bjanco zadužnicu u iznosu od milijun kuna ovjerenu od strane javnog bilježnika, koju će HERA naplatiti u slučaju da ponuditelj odustane od svoje ponude u roku njene valjanosti.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / HERA

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
RIGHT TURBOPUHALA NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2