ABB WIND TOP NOVI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Energija

HORIZON 2020: Otvoren natječaj 'Učinkovitost energije; širenje na tržištu PDA'

HORIZON 2020: Otvoren natječaj 'Učinkovitost energije; širenje na tržištu PDA'
H2020-EE-2014-4-PDA
Bruxelles/Zagreb, 14. prosinca 2013. - Europska unija otvorila je natječaj pod nazivom 'Učinkovitost energije; širenje na tržištu PDA' u okviru HORIZON-a 2020.
Riječ je dodijeli bespovratnih sredstava, a ukupni indicirani proračun iznosi 17 milijuna eura. Na natječaj se mogu prijaviti velika poduzeća, mala i srednja poduzeća, instituti i fakulteti.

Svrha ovog natječaja je podržati predlagatelja projekata kroz određene pomoćne sadržaje za razvoj projekata i izgradnju sposobnosti i tako pokazati održivost i pozitivne utjecaje održivog energetskog ulaganja velikih razmjera.

Podrška razvoju projekta će biti pružena javnim i privatnim promotorima projekta, kao što su javni/privatni infrastrukturni operatori, trgovački lanci, gradovi i mala i srednja poduzeća/industrije, koji bi doveli do inovativnih, profitabilnih i održivih energetskih investicijskih programa i projekata vrijednih od 6 milijuna do 50 milijuna eura.
Savjetovalište Saveza za energetiku Hrvatske za članove Saveza - u okviru GREENVESTbiz-a - a vezano uz dvogodišnji plan HORIZON 2020. energetskog izazova (2014.-2015.) otvoreno je svaki radni dan od 10:00 do 18:00 sati i subotom od 10:00 od 14:00 sati. Poduzećima se nudi usluga savjetovanja vezano uz dvogodišnji plan, potom za sve pojedinačne natječaje uključujući i natječaj 'Učinkovitost energije; širenje na tržištu PDA' te pronalaženje partnera i izrada natječajne dokumentacije. Više informacija na europa@croenergo.eu ili T: +385-1-6441-445.
Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.; M.P.) / ENERGO MEDIA SERVIS

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
MNS RIGHT NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2