ABB WIND TOP NOVI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA
Moskva, 28. kolovoza 2017. - Predsjednik Odjeljenja za tehnologiju kalifornijske kompanije Hyperloop One Josh Giegel ne odbacuje mogućnost da bi Rusija mogla biti prva zemlja u kojoj će biti primijenjen superbrzi vlak koji razvija ta firma.
U intervjuu za agenciju TASS Josh Giegel istaknuo je da bi se kompozicije superbrzog vlaka koji razvija njegova firma Hyperloop One u Kaliforniji mogle prvo pojaviti u nekoj drugoj zemlji, uključujući i Rusiju, a ne u Sjedinjenim Državama.

Odgovaraući na pitanje u kojoj bi zemlji inovativni prometni sustav prvo mogao početi funkcionirati, on je rekao: "Uopće me ne bi začudilo kada Sjedinjene Države ne bi bile prva zemlja", jer su, kako je rekao, "mnoge druge zemlje progresivnije iz kuta regulatornih standarda i izdavanja dozvola".

Dodao je da postoje sasvim pristojne šanse da prva zemlja u kojoj će biti primenjen Hyperloop bude Rusija. Rekao je još i da nije čuo za neke američke sankcije koje bi mogle osujeteiti realizaciju danog projekta na teritoriju RF. Stručnjak ističe da u ovom trenutku kompanija vodi pregovore o mogućoj proizvodnji superbrzih vlakova u UAE, Finskoj i Nizozemskoj. Hyperloop One planira započeti proizvodnju 2021. godine, međutim, zasad nije jasna lokacija.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / RBTH

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
RIGHT TURBOPUHALA NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2