HEPI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Lifestyle

Indija odlučila zabraniti uvoz krzna i kože od tuljana

Indija odlučila zabraniti uvoz krzna i kože od tuljana
Mumbai, 09. travnja 2018. - U svijetu je već 36 država, od čega su 28 članice EU, dosad zabranilo trgovinu komercijalnim proizvodima od tuljana, radi dobrobiti životinja i očuvanja vrste.
Njima se sad priključila i Indija, povijesnom odlukom Glavne uprave za vanjsku trgovinu o zabrani uvoza krzna ili kože od tuljana. Organizacije Humane Society International India (HISI) i People for Animals (PfA) godinama su vodile kampanju za ovu zabranu, a sad kad je donesena pomoći će spašavanju tisuća tuljana od smrti.

Direktor organizacije HSI India, NG Jayasimha, odluku je komentirao riječima: "Veoma nam je drago da je naša četverogodišnja kampanja za zabranu donijela rezultat. Kako u svijetu opada trgovina proizvodima od tuljanova krzna, kanadska industrija računa na države poput Indije i Kine da će uvesti tuljanovo krzno, ulje i meso koje ostale države odbijaju kupiti. Meni je stoga drago da je Indija odabrala suosjećanje umjesto okrutnosti. Sigurni smo da će ovaj odabir biti zadnji čavao u lijesu industrije ubijanja i iskorištavanja tuljana".

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.A.B.) / FOSCROT / Prijatelji životinja

Komentari

4000 znakova
DESNI
MNS RIGHT NOVA

Najnovije

REFLECTA RIGHT

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL 300-2
HEP OPSKRBA 2