TOP TURBOPUHALA NOVA

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA
Bruxelles, 24. siječnja 2018. - U Europskome parlamentu otvorena je izložba pod nazivom "Make Fur History: Why the fur industry belongs in the past” koja će do 25. siječnja zastupnicima u Parlamentu i svim zainteresiranim posjetiteljima predstaviti razloge zbog kojih industrija proizvodnje krzna pripada prošlosti.
Otvorenje izložbe koju organiziraju Eurogroup for Animals, Otwarte Klatki i Fur Free Alliance te Europska skupina konzervativaca i reformista popratit će okrugli stol na kojemu će sudjelovati predstavnici država članica EU-a, zastupnici u Europskome parlamentu, znanstvenici i ostali zainteresirani za temu.

Korisna i edukativna izložba putem preglednih grafika prenosi brojne informacije o prevladavajućem mišljenju javnosti protiv krzna, štetnom utjecaju na bioraznolikost i lokalne zajednice te raskrinkava zablude da je životinjsko krzno "zeleno" i navodi primjere rastućeg broja država koje su zabranile ili ograničile uzgoj radi krzna.

Na izložbi je objašnjen i problem nemogućnosti osiguranja dobrobiti životinja u baterijskom uzgoju. Za one koji ne mogu do Bruxellesa, informativni vizuali dostupni su u galeriji te u većoj rezoluciji ovdje.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / Prijatelji životinja

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
MNS RIGHT NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2