MSN TOP NOVA

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Tehnologije

Kina i Kanada idu u smjeru suradnje u ekološki prihvatljivoj tehnologiji

Kina i Kanada idu u smjeru suradnje u ekološki prihvatljivoj tehnologiji
Toronto, 18. svibnja 2017. - Više od 150 delegata iz kineske i kanadske vlade, tvrtki i istraživačkih instituta dviju zemalja okupili su se u utorak na posebnom forumu na kojem su raspravljali o suradnji između dviju zemalja kada je riječ o čistoj tehnologiji.
Forum o inovacijama Pujiang 2017. - Forum Kanada, s tememom "Jačanje ekološkog lanca za prijenos čiste energije" održan je zahvaljujući zajedničkim nastojanjima kineskog Ministarstva znanosti i tehnologije, šangajske općinske vlade te Ministarstva istraživanja, inovacija i znanosti Ontario.

U sklopu foruma također je održan i niz događaja, uključujući i svečano predstavljanje kineskog Bijelog papira o čistoj tehnologiji, informativne sastanke kineskih i kanadskih tvrtki koje se bave inovacijama te seminar o tehnologijama za očuvanje energije.

Osim toga, pokrenut je i kanadski ogranak Kineskog nacionalnog istočnog centra za prijenos tehnologije koji je osmišljen u cilju stvaranja više prilika za suradnju u inovacijama i tehnologiji između Kine i Kanade.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / CRI

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
DRIVES RIGHT

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2