HEPI JEDAN RAČUN

Specijali

ABB: ENERGIJA I PRODUKTIVNOST ZA BOLJI SVIJET32. Međunarodni znanstveno-stručni susret stručnjaka za plinHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Business

Kineski SRBG zainteresiran za energetiku i turizam u Crnoj Gori

Kineski SRBG zainteresiran za energetiku i turizam u Crnoj Gori
Podgorica, 15. veljače 2017. - Kineska kompanija "Sichuan Road and Bridge Group Corporation LTD" (SRBG) iz provincije Sečuan zainteresirana je za sektore turizma, energetike, putne i željezničke infrastrukture u Crnoj Gori.
To je ocijenjeno na ovotjednom sastanku predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića sa predstavnicima ove kompanije na čelu sa generalnim direktorom Jangom Rugangom.

Ova poznata kompanija je već sedmu godinu među 500 najvećih u Kini, a ima predstavništva i poslovanje u Njemačkoj, Francuskoj i drugim zemljama u Europi i svijetu.

Na sastanku je zaključeno da postoji odličan politički okvir za razvoj ekonomske i svih drugih vidova suradnje između Crne Gore i Kine.

"Nova Vlada pridaje poseban značaj razvoju odnosa i unaprijeđenju suradnje sa Kinom, a kineske, kao i sve druge strane investitore, čeka povoljan ambijent za poslovanje u Crnoj Gori", zaključio je Đukanović.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / FENA

Komentari

4000 znakova
OBRTNICI 2016
PLINSKA DESNO

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA POZADINA 2016