OPĆA

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Energija

Kinezi grade najveći industrijski park za proizvodnju baterija

Kinezi grade najveći industrijski park za proizvodnju baterija
Zhuhai, 06. kolovoza 2017. - Kineski Yinlong je započeo s izgradnjom industrijskog parka u distriktu Jinwan u Zhuhaiju u kojeg će investirati 19,5 milijardi juana (oko 2,5 milijarde eura).
Yinlong New Energy Industrial Park bit će najveća svjetska proizvodna baza za razvoj i proizvodnju baterija, električnih vozila, motora, sustave za pohranu energije i električne kontrolne sustave.

Njezin će kapacitet biti oko tri milijarde litijskih baterija, oko 10.000 električnih autobusa, 500.000 ostalih električnih vozila.

Posljednjih je godina Yinlong u snažnom investicijskom zamahu. Kompanija sa sjedištem u Zhuhaiju, izgradila je tri proizvodna pogona - u Zhuhaiju, Wu'anu i Shijiazhuangu. Osim toga, investirala je i u industrijske parkove nove energije u Tianjinu, Chengduu, Nanjingu i Lanzhou.

U bliskoj budućnosti kompanija planira modernizaciju industrijskog pogona u distriktu Jinwan. Očekuje se da će projekt donijeti lokalnoj zajednici oko 200 milijardi juana vrijednu industrijsku proizvodnju što će imati golemi pozitivni utjecaj na lokalnu ekonomiju.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / Siniša Malus - SEEbiz

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
DRIVES RIGHT

Najnovije

REFLECTA RIGHT

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL 300-1
HEP OPSKRBA 2