HEPI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Politika

Krenulo javno savjetovanje Nacrta Pravilnika o sustavu izobrazbe i certificiranja građevinskih radnika koji ugrađuju dijelove zgrade koji utječu na energetsku učinkovitost u zgradarstvu

Krenulo javno savjetovanje Nacrta Pravilnika o sustavu izobrazbe i certificiranja građevinskih radnika koji ugrađuju dijelove zgrade koji utječu na energetsku učinkovitost u zgradarstvu
Zagreb, 21. veljače 2017. - Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja izradilo je "Nacrt Pravilnika o sustavu izobrazbe i certificiranja građevinskih radnika koji ugrađuju dijelove zgrade koji utječu na energetsku učinkovitost u zgradarstvu" koji se nalazi na javnom savjetovanju do 22. ožujka 2017.
Pravilnikom se propisuje sustav izobrazbe i certificiranja građevinskih radnika koji ugrađuju dijelove zgrade koji utječu na energetsku učinkovitost u zgradarstvu.

Pravilnik između ostaloga propisuje i : uvjete i mjerila za certificiranje građevinskih radnika koji ugrađuju dijelove zgrade koji utječu na energetsku učinkovitost; stručnu spremu i radno iskustvo potrebno za pristupanje Programu izobrazbe; sadržaj i način provođenja Programa izobrazbe i provjere znanja te stručno usavršavanje; Registar certificiranih građevinskih radnika koji ugrađuju dijelove zgrade koji utječu na Energetsku učinkovitsot; Registar Nositelja Programa izobrazbe za certificiranje građevinskih radnika i dr.
 
Zainteresirana i stručna javnost svoje prijedloge, primjedbe i mišljenja na Nacrt Pravilnika može uz prethodnu registraciju dostaviti putem portala e-savjetovanje najkasnije do 22. ožujka 2017. godine.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / MGIPU

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
DRIVES RIGHT

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2