TOP

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Vijesti iz grupacije

Marino Franinović od 01.01. novi potpredsjednik Saveza za energetiku Hrvatske

Marino Franinović od 01.01. novi potpredsjednik Saveza za energetiku Hrvatske
Zagreb, 24. prosinca 2013. - Funkciju potpredsjednika Saveza za energetiku Hrvatske od 01. siječnja iduće godine preuzeti će Marino Franinović iz tvrtke VR Enbekon d.o.o..
"Konzorcij VR Enbekon d.o.o., koji je osnovan na inicijativu Volksbank-Raiffeisenbank iz Baden-Württemberga, prepoznat je u Europi i svijetu po garanciji kvalitete i pouzdanosti komponenti koje implementira. Naravno, ne nedostaje ni kapitala koji je predodređen za investicije. Glavna djelatnost konzorcija je razvoj projekata u području obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti, s posebnim naglaskom na sektor solarne energije", istaknuo je predsjednik Uprave VR Enbekon-a, Marino Franinović.

Franinović obnaša i funkciju člana Uprave u Kampac Grupi, na poziciji glavnog izvršnog direktora za regiju jugoistočne Europe. Riječ je o renomiranoj kompaniji sa sjedištem u Dubaiju s primarnom djelatnosti razvoja infrastrukturnih projekata u naftnom i plinskom sektoru.

Konzorcij VR Enbekon putem Inicijative Volksbank-Raiffeisenbank iz Baden-Württemberga vrši investiranje u projekte solarne energije na razini cijele Republike Hrvatske, posebno za projekte u kvoti te koji nemaju sredstva za dovršetak ili realizaciju cjelokupne investicije. "VR Enbekon preuzima ugovore o otkupu električne energije od pravnih i fizičkih osoba. Ukoliko su iste ishodile ugovor o otkupu električne energije te ne žele same investirati, neka se slobodno jave u našu tvrtku te će dobiti sve relevantne informacije i uvjete suradnje", ističe Franinović.

Dodajmo ovome kako je Marino Franinović nedavno imenovan i predsjednikom radne skupine Saveza za energetiku Hrvatske za obnovljive izvore energije.

Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / ENERGO MEDIA SERVIS

Vezane teme

Komentari

4000 znakova
DESNI
RIGHT TURBOPUHALA NOVA

Najnovije

REFLECTA RIGHT

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL 300-2
HEP OPSKRBA 2