PUNIONICA NOVA

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Business

NIS-u ponovo nagrada za najbolje odnose sa investitorima

NIS-u ponovo nagrada za najbolje odnose sa investitorima
Beograd, 08. studenog 2017. - NIS a.d. Novi Sad dobitnik je Zlatne plakete Beogradske burze za najbolje odnose sa investitorima u 2017. godini. Ovo vrijedno priznanje osvojeno je u konkurenciji 17 domaćih i regionalnih kompanija.
NIS je već peti put dobitnik nagrade koja potvrđuje da su transparentno i pravovremeno izvještavanje svih zainteresiranih strana o najvažnijim aktivnostima Društva među strateškim prioritetima kompanije.

Zlatnu plaketu je u ime NIS-a primila Jelena Miljuš, rukovodilac Službe za odnose sa investitorima. Priznanje je uručeno na 16. Međunarodnoj konferenciji Beogradske burze koja je održana u Beogradu.

Nagrada je dodeljena na osnovu procene 35 kriterija otvorenosti kompanija prema investicijskoj javnosti, među kojima su i nastup na investitorskim konferencijama u prethodnoj godini, objavljeni aktualni i povijesni izvještaji, informacije o performansama kompanije na tržištu kapitala (cijena dionnica i vrijednost prometa), prisutnost kompanije na društvenim mrežama, postojanje objavljenih kontakata i audio i video zapisa za investitore na internet prezentaciji kompanije, objavljen kodeks korporativnog upravljanja, itd.

U komisiji koja je odlučivala o priznanjima bili su ugledni financijski analitičari i sveučilišni profesor. Pored NIS-a priznanje je dobila i kompanija Valamar Riviera iz Poreča koja je dobila plaketu za najveći napredak u kvaliteti odnosa sa investitorima u 2017. godini.

U rujnu ove godine NIS-ova internetska stranica za investitore dobila je zlatnu nagradu "Stevie International Business Award" u kategoriji specijaliziranih internet stranica namijenjenih informiranju investitora i dioničara što je još jedna potvrda transparentnog odnosa NIS-a prema investitorima i dioničarima.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / SEEbiz

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
RIGHT TURBOPUHALA NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2