PUNIONICA NOVA

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA
Zagreb, 02. ožujka 2017. - I ove godine vozi se najljepši i najtiši reli na svijetu. Četvrti po redu međunarodni "Nikola Tesla EV Rally Croatia 2017" starta tradicionalno u Istri, u Rovinju 31.5. i trajat će do 7.6. s ciljem u Zagrebu. Čak osam dana vožnje bit će realizirano rutom dugom 1.300 km kroz predivne krajolike, a preko 5 otoka i 6 nacionalnih parkova uz mnoštvo atrakcija. Ova je ruta i službenom "Zelenom električnom magistralom" s punionicama koje organizatori postavljaju u suradnji s partnerima na najatraktivnije lokacije. Tijekom relija, vozila će se puniti na javnim punionicama, Tesla super punjačima te na mobilnim DC punjačima.
Poreč, Rovinj, Hum, Kringa, Beram, Vodnjan, Pula, Brijuni, Opatija, Senj, Krk, Cres, Lošinj, Pag, Paklenica, Zadar (Pozdrav Suncu i Morske orgulje), Šibenik, Krka, Vransko Jezero, Split, Smiljan, Plitvička Jezera i Zagreb zaustavne su točke ove električne avanture. Niti jedna lokacija nije odabrana slučajno jer je cilj organizatora pokazati ono najbolje što Hrvatska nudi.

Prošle godine na reliju je sudjelovalo 60 električnih vozila, a najvećim dijelom bili su to vozači Tesla vozila iz čitavog svijeta. "Riječ je o poduzetnicima novog doba i vodećim ljudima u svojim radnim sredinama. Zaljubljenicima u prirodu, kvalitetnu organsku hranu i proizvode, ljudima čijem odabiru posvećujemo puno pažnje.", istaknuo je Igor Kolovrat ispred "Nikola Tesla EV Rally Croatia".

"Najviše pažnje posvećujemo ljudima koji dolaze na reli, a kvalitetu projekta koji je još prije tri godine u čak tri svoja izdanja pohvalio LA Times vidimo u ljudima i poslovnom povezivanju. Ove godine očekujemo sudionike i iz Belgije, Norveške, Finske, Ujedinjenih Arapskih Emirata te Sjedinjenih Američkih Država, a najviše ih tradicionalno dolazi iz Njemačke i Austrije. Mnogi od tih ljudi susreću se po prvi put i pravi je užitak pročitati njihove objave na Tesla forumima u kojima ističu baš tu, nazovimo je, ljudsku komponentu. Mi uistinu povezujemo ljude i projekte. Na to smo posebno ponosni.", zaključio je Kolovrat.

Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT
podloga-sto-jos.jpg

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
MNS RIGHT NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2