OPĆA

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Business

Objavite oglas u Zborniku radova najveće plinske konferencije i izložbe u jugoistočnoj Europi

Objavite oglas u Zborniku radova najveće plinske konferencije i izložbe u jugoistočnoj Europi
Zagreb, 20. ožujka 2017. - Zbornik radova 32. Međunarodnog znanstveno-stručnog susreta stručnjaka za plin (3. do 5. svibnja 2017., Opatija) bit će objavljen početkom svibnja 2017. godine u 500 primjeraka u tiskanom i online obliku. Svi sudionici konferencije dobit će tiskani primjerak Zbornika kao i podatke za pristup elektroničkoj verziji Zbornika. Zbornik će biti dostupan i za prodaju na internetskim stranicama konferencije. Objavom oglasa u Zborniku možete dobiti dugoročnu vidljivost!
Oglas možete objaviti na trenutno raspoloživim stranicama Zbornika radova:

 • unutarnja stranica stražnjeg omota, 1/1, u boji, cijena = 1.200,00 kn + PDV
 • unutarnja stranica, 1/1, u boji, cijena = 2.000,00 kn + PDV.

Tiskani primjerak Zbornika sadrži sažetke svih znanstveno-stručnih radova i okruglih stolova s podacima o autorima, program konferencije, nacrt izložbenog prostora i popis svih izlagača s oznakama zakupljenih izložbenih jedinica te oglase oglašivača.

e-Zbornik sadrži cjelovite znanstveno-stručne radove i prezentacije okruglih stolova, program konferencije, sve gore navedene podatke o izložbi plinske opreme i oglase oglašivača. Oglas možete naručiti putem online narudžbenice.

Specifikacija oglasa: tip datoteke: PDF, JPG, dimenzije: A4 (širina: 210 mm, visina: 297 mm), napust: 3 mm sa svih strana, postaviti rezne oznake, rezolucija: 300 dpi, format boja: CMYK. Oglas je potrebno poslati najkasnije do 30. ožujka 2017. na opatija@hsup.hr.

Ukoliko još niste prijavili sudjelovanje podsjećamo Vas na mogućnost da predstavite aktivnosti, proizvode i tehnička rješenja tvrtke pred oko 600 stručnjaka iz 20 zemalja, uglavnom menadžera iz oko 230 vodećih hrvatskih i europskih plinskih i energetskih kompanija i organizacija, koji će se tradicionalno okupiti na tradicionalnom skupu plinske struke u Opatiji.

Najutjecajniji međunarodni skup plinske struke u JI Europi obradit će brojne aktualne teme plinskog gospodarstva i energetike:

 • pozivna predavanja i panel diskusija: "Energetske strategije i plin u budućoj energetici"
 • pametne tehnologije u plinskom i energetskom sustavu
 • razvoj plinske infrastrukture u Republici Hrvatskoj (plinovodi, kompresorske stanice, skladište, kromatografi i LNG brodovi)
 • razna problematika plinske struke
 • uvodna predavanja i panel diskusija: "Opskrba plinom u uvjetima potpune liberalizacije tržišta i okrupnjavanja opskrbljivača"
 • plinski distribucijski sustavi i njihova problematika
 • razne zanimljive prezentacije iz plinskog gospodarstva
 • tehnički propisi i pravila struke za sigurnu i efikasnu uporabu plina
 • posterska sekcija iz raznih područja energetske struke.

Poziv autorima dostupan je ovdje. Prijava rada moguće je ovdje.

Ukoliko želite osnažiti položaj tvrtke u regiji središnje i jugoistočne Europe ili tek ulazite na tržište plina pa želite pokazati ekspertizu i rješenja, koja mogu pomoći poslovnim potrebama kompanija za prevladavanje izazova plinskog gospodarstva, ovaj skup predstavlja jedinstvenu priliku za jačanje postojećih i stvaranje novih poslovnih prilika na dinamičnom tržištu plina.

Iskoristite fantastičnu priliku i istaknite ime i imidž Vaše kompanije sponzoriranjem večernjeg domjenka u opuštenoj atmosferi i ambijentu koji sami izaberete uz pomoć organizatora.

Zbog iznimno velikog interesa ostala je još samo jedna unutarnja i dvije vanjske izložbene jedinice koje možete zakupiti na izložbi plinske tehnologije, koja će se o držati od 3. do 5. svibnja 2017. godine u izložbenom prostoru ispred kongresne dvorane te okupiti oko 45 izlagača, mahom zastupnika i proizvođača plinske opreme, iz zemlje i svijeta. Nacrt izložbenog prostora dostupan je ovdje. Uz zakup štanda izlagači imaju pravo na brojne promotivne usluge. Molimo pročitajte opće uvjete izlaganja.

U Zborniku radova možete objaviti i oglas i to na trenutno raspoloživim stranicama: unutarnja stranica stražnjeg omota i unutarnja stranica. Cijene i uvjeti oglašavanja te mogućnost narudžbe oglasa dostupni su ovdje.

Za više informacija o sponzorskim paketima, raspoloživosti izložbenih jedinica i ostalim mogućnostima sudjelovanja molimo kontaktirati: Anita Baričević, Centar za plin Hrvatske d.o.o., e-mail: Anita.DubravicaBaricevic@hsup.hr, tel: 01 6189 590, fax: 01 4636 735.

Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
RIGHT TURBOPUHALA NOVA

Najnovije

REFLECTA RIGHT

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL 300-1
HEP OPSKRBA 2