DRIVES

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA
Zagreb, 08. veljače 2013. - Ministarstvo poduzetništva i obrta na svojim je mrežnim stranicama otvorilo III. ciklus natječaja iz Programa poticanja poduzetništva i obrta - 'Poduzetnički impuls 2013'.
Riječ je mjeri B - Jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika - Aktivnosti B3 - Poticanje inovativnog poduzetništva, a za koju je osigurano ukupno 4 milijuna kuna bespovratnih sredstava.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro i mali gospodarski subjekti (isključivo obrti i trgovačka društva), a prihvatljive projektne aktivnosti su ulaganje u završnu fazu razvoja proizvoda ili usluge, ulaganje u aktivnosti rane komercijalizacije inovacija i izrade poslovnog modela, ulaganje u probnu proizvodnju te unaprjeđenje proizvodnje, ulaganje za izlazak na nova tržišta i pregovore s potencijalnim stranim i domaćim investitorima, upravljanje i zaštita intelektualnog i industrijskog vlasništva, stručno osposobljavanje i obrazovanje, prilagodba, prenamjena i proširenje poslovnog/proizvodnog prostora, izrada industrijskog dizajna te marketinške aktivnosti.

Iznos pojedinačne potpore dodjeljuje se u rasponu do najviše 400 tisuća kuna, a intenzitet potpore je do 100% prihvatljivih troškova.

Više informacija možete dobiti na www.minpo.hr.
Energo Media Servis (konzultantski centar) pruža uslugu izrade kompletne natječajne dokumentacije za prijavu na Poduzetnički impuls 2013. te vođenje projekata. Više informacija možete dobiti na T: +385-1-6441-435 ili slanjem upita na marin.pasaric@croenergo.eu.
Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / ENERGO MEDIA SERVIS

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
DRIVES RIGHT

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2