TOP

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Vijesti iz grupacije

Još samo 2 dana za prijavu na natječaj za sufinanciranje troškova izložbenih prostora na GREENVEST: HOME EDITION 2013

Još samo 2 dana za prijavu na natječaj za sufinanciranje troškova izložbenih prostora na GREENVEST: HOME EDITION 2013
Zagreb, 05. veljače 2013. - Savez za energetiku Zagreba kroz 'Program za razvoj hrvatskog zelenog mikro, malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva' danas je otvorio javni natječaj za subvencioniranje troškova izlagačkih prostora za sudjelovanje mikro poduzeća i obrtnika na prvom hrvatskom green-tech i green-lifestyle sajmu otvorenog tipa GREENVEST: HOME EDITION 2013.
Prvi hrvatski green-tech i green-lifestyle sajam otvorenog tipa GREENVEST: HOME EDITION održati će se u trgovačko-zabavnom centru četvrte generacije - ARENA CENTAR-u - od 17. do 19. listopada 2013. godine u Zagrebu.

Područja sajma su (abecedno): eko inovacije, eko poljoprivreda (ne uključuje proizvode prehrambenog svojstva), energetska učinkovitost, financijske usluge, informatičke tehnologije, inteligentna energija, inteligentni sustavi i procesi, inženjerske usluge, konzultantske usluge, obnovljivi izvori energije, proizvodi od recikliranih materijala, tehnologije reciklaže, zaštita okoliša, zelena gradnja, zelene uslužne djelatnosti, zeleni lifestyle proizvodi, zeleni prijevoz i zeleni turizam.

Savez za energetiku Zagreba, kao generalni suorganizator događanja GREENVEST: HOME EDITION-a, subvencionirati će troškove za postavljanje 50 izlagačkih prostora (jedinica) pojedinačne površine 6 m2 na prvom katu lokacije održavanja GREENVEST: HOME EDITION-a za čitavo vrijeme trajanja sajma. Ukupna subvencija odnosi se na površinu od 300 m2.

Prihvatljivi kandidati su isključivo hrvatska trgovačka društva i obrti koji su u 2012. godini imali promet manji od 500.000,00 HRK (zbroj prometa ostvaren na nacionalnom i inozemnom tržištu), a rok za prijavu na Natječaj je 06.03.2013.

Detaljniji uvjeti sudjelovanja, kao i obrazac za prijavu, mogu se dobiti u vezanim dokumentima.
Izmjena od 04.03.2013.: Poduzetnici su dužni, radi pojednostavljenja prijave, dostaviti isključivo Zahtjev za sufinanciranje, a stručna služba Saveza za energetiku Zagreba putem portala poslovna.hr će prikupiti financijske i druge potrebne podatke o poduzetnicima/obrtnicima. Pojednostavljeno, poduzetnici nisu dužni dostaviti presliku Godišnjeg financijskog izvještaja za 2012. godinu i online izvadak iz Sudskog odnosno Obrtnog registra.
Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / ENERGO MEDIA SERVIS
DESNI
DRIVES RIGHT

Najnovije

REFLECTA RIGHT

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL 300-2
HEP OPSKRBA 2