ABB WIND TOP NOVI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA
Los Angeles, 11. kolovoza 2017. - Kompanija Smartbe osmislila je koncept samovozećih kolica za bebe, proizvoda koji bi predstavljao prva inteligentna kolica na svijetu. Zahvaljujući senzorima koji su ugrađeni u ručke, kolica vas prate kuda god idete, piše Mashable.
Nema sumnje da ovakva vrsta tehnoloških dostignuća pokreće brojna pitanja, posebno jer izgledaju toliko dobro da se roditeljima čine i nemogućim. Proizvodnja ovih kolica donijela bi značajna olakšanja za roditelje, ali je pitanje koliko su sigurno rješenje.

Smartbe kolica ne samo da mogu napuniti vaš smartphone, ugrijati bočicu, kontrolirati klimu u kojoj se beba nalazi, već imaju i kameru, bežične zvučnike, senzor za gravitaciju, svjetlosne signale i još mnogo toga, a onome tko je izveo bebu omogućavaju nesmetano trčanje, obavljanje kupovine i slično.

Cijena bi im se kretala od 399 do 3.199 dolara, ovisno od opcija koje izaberete, međutim, iako je u Indiegogo kampanji pokrenutoj 2016. godine prikupljeno blizu 100.000 dolara, nije poznato kada će se kreatori odvažiti na sljedeći korak, a to je proizvodnja.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / Klix

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
DRIVES RIGHT

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2