TOP TURBOPUHALA NOVA

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA
Zagreb, 01. lipnja 2017. - Prije nego posegnete za nekom dijetom koje često imaju kratkoročan učinak, razmislite o prirodnim načinima da ubrzate metabolizam, a samim tim i skinete višak kilograma. Takav čarobni prirodni napitak vam je na dohvat ruke, a potrebni su vam samo limun i topla voda.
Ovaj prirodni napitak možete piti i tijekom dana, ali se najviše preporučuje ujutro na prazan želudac. Napitak trebate piti gutljaj po gutljaj, a pola sata nakon toga možete doručkovati.

Ukoliko svako jutro prije doručka iscijedite u čašu jedan limun, pomiješate s toplom vodom i popijete, ne samo da ćete potaknuti vaše tijelo na mršavljenje, već ćete i očistiti jetru i organizam od nagomilanih toksina. Topla voda i limun su dobitna kombinacija za ubrzavanje metabolizma i probavnog sustava što utječe na zdravo mršavljenje od kojeg vam se neće vraćati neželjeni kilogrami.

Limun sadrži visoke količine vitamina C zbog čega ima nevjerovatno pozitivan uticaj na poboljšanje imunološkog sistema. Limun također pospješuje pročišćavanje krvi, a smatra se kako pomaže i kod različitih oboljenja kardiovaskularnog sistema.

Međutim, topla voda i limun neće tek tako eliminirati višak kilograma. Pored ovog napitka, potrebno je povesti računa o ishrani, a kako biste pojačali učinak, tijekom dana pijte što više vode sa nekoliko kapljica limunovog soka.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / Klix

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
MNS RIGHT NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2