OPĆA

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Lifestyle

Pamela Anderson poziva zatvore da poslužuju vegansku prehranu

Pamela Anderson poziva zatvore da poslužuju vegansku prehranu
Los Angeles, 09. ožujka 2018. - Aktivistica za životinjska prava i bivša zvijezda Baywatcha Pamela Anderson, poziva voditelje australijskih zatvora da poslužuju veganske obroke s ciljem smanjenja nasilja u odgojnim ustanovama.
Pišući u svojstvu počasnog ravnatelja udruge za prava životinja PETA, Anderson je izjavila: "Čitala sam vaš plan za rehabilitaciju zatvorenika kroz mentalne vježbe i jogu i željela sam dati prijedlog koji bi mogao dodatno pomoći u smanjenju nasilja, prebacujući se na hranjive veganske obroke u vašoj odgojnoj ustanovi. Ne samo da bi omogućavanje veganske prehrane poštovalo jedan od glavnih načela joge- ahimsa (ne činiti zlo)- na način da se poštede životinjski životi, to bi također moglo pomoći u poboljšanju zdravlja žena u vašem objektu te bi se smanjili dugoročni troškovi zdravstvene zaštite".

Anderson je navela Arizona's Maricopa County Jail kao primjer zatvora koji je uveo obroke bez mesa i rekla da je bilo ekonomske koristi. Napisala je : "Okružni zatvor u Maricopu prebacio se na vegeterijansku prehranu za svojih 8000 zatvorenika i prijavio uštedu od 273.000 dolara. Godine 2015. otišla sam s predstavnicima PETA SAD-a da poslužujemo ručak zatvorenicima koji su bili impresionirani svježinom i kvalitetom prehrane".

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / Prijatelji životinja

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
MNS RIGHT NOVA

Najnovije

REFLECTA RIGHT

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL 300-2
HEP OPSKRBA 2