ABB WIND TOP NOVI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Business

Petrokemija: Produženi rokovi za dubinsku analizu i obvezujuće ponude

Petrokemija: Produženi rokovi za dubinsku analizu i obvezujuće ponude
Zagreb, 08. kolovoza 2017. - Petrokemija je u ponedjeljak objavila da su produženi rokovi za provođenje postupka dubinske analize i za prikupljanja obvezujućih ponuda u procesu dokapitalizacije, jer je to zatražio dio potencijalnih investitora.
Budući da je dio potencijalnih investitora zatražio produženje rokova za proces dubinske analize, Uprava je, uz prethodnu suglasnost Nadzornog odbora, donijela odluku o objavi produženja postupka provođenja dubinske analize Petrokemije do 31. kolovoza, te za prikupljanje obvezujućih ponuda u procesu dokapitalizacije do 22. rujna 2017. godine, priopćeno je iz kutinskog proizvođača mineralnih gnojiva.

Prvotno je bilo predviđeno da ulagači koji su iskazali interes za dokapitalizaciju Petrokemije mogu provesti postupak dubinske analize tvrtke u razdoblju od 10. srpnja do 15. kolovoza, dok je 1. rujna bio rok zainteresiranim investitorima za dostavu obvezujuće ponude sukladno Programu restrukturiranja Petrokemije - Konkretizacija prijedloga koncepta restrukturiranja dokapitalizacijom uz privatnog investitora, koji je sastavni dio dokumentacije u postupku dubinskog snimanja.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / Petrokemija

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
RIGHT TURBOPUHALA NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2