HEPI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Vezano

Poduzetnički impuls 2013: Ekološki prihvatljiva i energetski učinkovita proizvodnja

Poduzetnički impuls 2013: Ekološki prihvatljiva i energetski učinkovita proizvodnja
Zagreb, 27. siječnja 2013. - U okviru Programa poticanja poduzetništva i obrta za 2013. godinu ili tzv. Poduzetničkog impulsa, Ministarstvo poduzetništva i obrta ispunilo je obećanje na prošlogodišnjem GREENVEST-u kada je riječ o sufinanciranju poduzetničkih projekata u segmentu zelenog gospodarstva.
Nedavno smo korisnike obavijestili kako će Ministarstvo poduzetništva i obrta u okviru Poduzetničkog impulsa 2013. s ukupnim fondom od 1,2 milijuna kuna u okviru programa 'Financiranje malog i srednjeg poduzetništva i obrta' sufinancirati projekte vezane uz energetsku učinkovitost. Detalje možete pogledati na linku.

Međutim, osim navedenog, ministarstvo će u okviru programa 'Jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika' kroz aktivnost B1 'Jačanje poslovne konkurentnosti' sufinancirati i ulaganja u ekološki prihvatljivu i energetski učinkovitiju proizvodnju. Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti iznosi 250.000 kuna, a najviši 1.400.000 kuna.

Intenzitet potpore označava udio sredstava s kojim davatelj potpore sudjeluje u financiranju predloženog projekta i može dosegnuti do maksimalno 50% ukupno prihvatljivih troškova. Podnositelj prijave dužan je sudjelovati u financiranju predloženog projekta u iznosu od minimalno 50% prihvatljivih troškova iskazanih u tablici proračuna predloženog projekta.

Energo Media Servis (edukacijski centar) 15.02. i 16.02.2013. održati će seminar pod nazivom 'Kako dobiti sredstva iz Poduzetničkog impulsa 2013.' Detaljne informacije možete dobiti na linku. Također, Energo Media Servis (konzultantski centar) pruža i uslugu izrade cjelokupne natječajne dokumentacije za prijavu na Poduzetnički impuls 2013. Obratite se na +385-1-6441-445 ili slanjem upita na info@croenergo.eu.

Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / ENERGO MEDIA SERVIS

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
MNS RIGHT NOVA

Najnovije

REFLECTA RIGHT

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL 300-1
HEP OPSKRBA 2