OPĆA

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA
Zagreb, 16. veljače 2013. - Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je ukupno 6 novih natječaja unutar drugog ciklusa natječaja iz Programa poticanja poduzetništva i obrta - 'Poduzetnički impuls 2013'.
Za poduzetničke zone, centre, obrazovanje obrtnika ili očuvanje tradicijskih i umjetničkih obrta na raspolaganju je 56 milijuna kuna.

Najveći dio sredstava, 24 milijuna kuna usmjeren je u tzv. poduzetnički inkubator, objašnjava resorni ministar Gordan Maras.

Ovo je inače druga faza natječaja u skolopu poduzetničkog impulsa, pa su tako i dalje na snazi natječaji za razvoj mikropoduzetništva i obrta kao i za jačanje poslovne konkurentnosti. Svi natječaji traju do iskorištavanja sredstava, a ministar najavljuje jednostavniju proceduru s manje papirologije.

Iznos poduzetničkog impulsa ove je godine izdašniji no lani, a poduzetnicima je na rasplaganju malo više od 730 milijuna kuna. Ambicija Ministarstva je da se ta sredstva u proračun vrate kroz iduće tri godine, a pokretanjem poduzetništva oporavi gospodarstvo i poveća broj radnih mjesta.
Pozivamo vas na seminar-radionicu 'Kako napisati kvalitetnu prijavu za Poduzetnički impuls 2013.?'. Seminar će se održati 28.02.2013. od 10:00-15:00 sati. Više informacija dostupno je na sljedećem linku.
Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / ENERGO MEDIA SERVIS

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
DRIVES RIGHT

Najnovije

REFLECTA RIGHT

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL 300-1
HEP OPSKRBA 2