ABB WIND TOP NOVI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA
Zagreb, 09. veljače 2013. - Ministarstvo poduzetištva i obrta objavilo je ukupno 6 natječaja unutar prvog ciklusa natječaja iz Programa poticanja poduzetništva i obrta - 'Poduzetnički impuls 2013'.
Raspisani su natječaji za Mjeru A - Razvoj mikropoduzetništva i obrta (Mikropoduzetništvo i obrt; Poduzetništvo kreativnih industrija; Mladi i početnici u poduzetništvu; Zadružno poduzetništvo te Jačanje poslovne konkurentnosti klastera).

Također, raspisan je i natječaj za Mjeru B - Jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika (Jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika).

Tekst javnih natječaja i obrasci za prijavu dostupni su na Internetskim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta www.minpo.hr.
Korisnike podsjećamo kako će Energo Media Servis 15.02. održati cjelodnevni seminar 'Kako dobiti sredstva iz Poduzetničkog impulsa 2013.' Poseban naglasak stavljen je na opće i specifične kriterije prijave i izradu natječajne dokumentacije. Povoljniju cijenu kotizacije možete ostvariti za svoju prijavu do 13.02. Sve dodatne informacije možete dobiti na linku.
Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / ENERGO MEDIA SERVIS
MINPO PODUZETNIČKI IMPULS - Copy.jpg

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
RIGHT TURBOPUHALA NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2