DRIVES

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA
London, 10. travnja 2018. - Šalica crne kave ujutro može vam pomoći da izgubite višak kilograma. Nutricionistkinja Sarah Flowers ima dobre vijesti za sve one koji ne mogu započeti dan bez šalice kave. Osim toga što vam daje energiju da se pokrenete, Flower tvrdi da kava može pomoći u gubitku težine.
Flowers je istakla da ljubitelji kave trebaju piti ovaj napitak kako bi potaknuli koncentraciju i povećali razinu energije, ali i potaknuli gubitak kilograma, jer kava potiče metabolizam.

"Šalica kave može pomoći u ubrzanju metabolizma, potiče termogenezu te na taj način pomaže u sagorijevanju masnoća", kazala je Flowers.

Osim toga, kava sadrži klorogenu kiselinu koja usporava apsorpciju ugljikohidrata i smanjuje masnoće. Međutim, sve navedeno ne znači da vam je potrebna litra kave dnevno. Flowers savjetuje da kavu pijete ujutro, jednu ili dvije šalice.

Također, kava smanjuje apetit. Iako nije zamjena za obrok, Flowers ističe da ona može stimulirati termogenezu, što znači smanjenje apetita i privremeno smanjenje potrebe za hranom. Važno je napomenuti da je gubitak kilograma povezan s crnom kavom. Možete dodati malo mlijeka, ali previše mliječne i pošećerene kave mogu imati suprotni učinak.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.A.B.) / FOSCROT / Klix.ba

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
MNS RIGHT NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2