ABB WIND TOP NOVI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Business

Stručnjaci tvrde: Mliječna industrija će nestati za 10 godina

Stručnjaci tvrde: Mliječna industrija će nestati za 10 godina
London, 30. siječnja 2018. - Profesionalaci iz industrije mlijeka na konferenciji o mljekarstvu u Glasgowu raspravljali su o utjecaju biljnih alternativa na profit mliječne industrije. Jedan od panelista upozorio je kako će biljna mlijeka potpuno nadmašiti proizvode od kravljeg mlijeka i učiniti ih zanemarivima za manje od 10 godina.
Judith Byron, direktor trgovinske grupacije Dairy UK, otkrio je kako mliječni lobij idući mjesec lansira reklamnu kampanju vrijednu 1.2 milijuna funti kako bi se borili protiv negativne percepcije mliječnih namirnica. Savjetnik održivog stočarstva Judith Capper implicirao je kako tradicionalne kampanje možda više neće biti dostatne.

Iako vegani još uvijek sačinjavaju mali udio populacije u Velikoj Britaniji, Capper je istaknuo kako njihova kolektivna etička poruka ima velik utjecaj. Alternative biljnog porijekla osvajaju svjetska tržišta na štetu proizvoda životinjskog porijekla, a mali trgovci konstantno predstavljaju nove veganske proizvode koji su u skladu sa željama i navikama potrošača.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / Prijatelji životinja

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
MNS RIGHT NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2