HEPI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA
Zagreb, 15. prosinca 2017. - Francuska energetska kompanija Total otvara predstavništvo u Hrvatskoj, kojim želi pružiti punu podršku korisnicima kroz odgovarajuću uslugu, kvalitetu i pouzdanost svojih proizvoda, a tijekom prve godine poslovanja očekuje promet od 70 milijuna kuna, rečeno je u četvrtak na konferenciji za novinare te kompanije.
Total je četvrti svjetski proizvođač ulja i plina, svjetski lider u proizvodnji naftnog plina te jedan od vodećih globalnih igrača u proizvodnji energije s niskim sadržajem ugljika.

Direktorica Totala za područje Balkana Almila Acan Kahvecioglu navela je kako kompanija posjeduje više od 700 proizvodnih linija širom svijeta, a lani je ostvarila 10,5 milijardi dolara prihoda. Total je izravno prisutan u 110 zemalja svijeta i zapošljava više od 100.000 ljudi.

"Vjerujemo kako svojim direktnim prisustvom u Hrvatskoj možemo doprinijeti razvoju lokalnog tržišta, ali i ojačati ekonomske odnose s Hrvatskom. Rastuća potreba za kvalitetnim proizvodima i tržišni potencijal koji zemlja ima pomogli su nam da se odlučimo na otvaranje predstavništva u Hrvatskoj", naglasila je Acan Kahvecioglu, dodavši da hrvatska industrija i ekonomija prepoznaju kvalitetu Totalovih proizvoda, kao i njihovu pristupačnost.

Tijekom prve godine poslovanja u Hrvatskoj očekuju promet od 70 milijuna kuna, prvenstveno posredstvom osnovne djelatnosti poslovanja - distribucije maziva specijaliziranih za motorna vozila, poljoprivredne i industrijske strojeve, teretna vozila i sl.

Veleposlanica Francuske u Hrvatskoj Corinna Meunier naglasila je da je Total jedna od najvažnijih francuskih kompanija, globalno vodeća u mnogim segmentima svoje djelatnosti.

Po njezinim riječima, u Hrvatskoj posluje 60-ak tvrtki u francuskom vlasništvu, koje zapošljavaju oko 5.000 ljudi. Rekavši i da posljednjih godina međudržavna razmjena raste, ustvrdila je i da je sve više francuskih kompanija zainteresirano za poslovanje u Hrvatskoj.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / Total press

Komentari

4000 znakova
DESNI
RIGHT TURBOPUHALA NOVA

Najnovije

REFLECTA RIGHT

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL 300-2
HEP OPSKRBA 2