ABB WIND TOP NOVI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Business

Toyota u partnerstvu s Uberom, Amazonom, Didijem i Pizza Hutom

Toyota u partnerstvu s Uberom, Amazonom, Didijem i Pizza Hutom
London, 09. siječnja 2018. - Toyota se udružila s brojnim tvrtkama kako bi formirala "e-Palette Alliance", a ta skupina namjerava pomoći u vođenju transformacije kao tvrtke za mobilnost i odrediti kako koristi svoju novu platformu vozila e-Palette koja je modularno vozilo bez vozača namijenjeno za više svrha odjednom.
Savez uključuje Uber, Didi, Mazdu, Amazon i Pizza Hut, a radi na Toyotinoj mobilnoj platformi, koju je objavila 2016. godine. Platforma radi na ponudama pružanje mobilnosti kao usluge, te za pokrivanje sektora poput osiguranja i leasinga flote, kao i analizu i prikupljanje podataka za korištenje i usmjeravanje.

Početna skupina tvrtki će raditi kako bi pomogla u vođenju smjeru Toyotinog koncepcijskog vozila, e-palete i kako ona razvija i podržava usluge mobilnosti koje nudi tvrtkama kao rezultat toga.

Toyota je neko vrijeme razmatrala kako bi mogla pomoći izgraditi "zajedničku platformu" koju svi poslovi i tvrtke mogu koristiti kao "plug-and-play" otvorenu platformu za izgradnju vlastitih usluga mobilnosti koje mogu ponuditi potrošačima.

Testiranje usluge trebalo bi početi nakon 2020.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / SEEbiz

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
RIGHT TURBOPUHALA NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2