ABB WIND TOP NOVI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Business

VW nudi poticaje kupcima koji se rješavaju starih dizel vozila

VW nudi poticaje kupcima koji se rješavaju starih dizel vozila
Berlin, 09. kolovoza 2017. - Njemački proizvođač automobila Volkswagen javio je u utorak kako će ponuditi gotovinske poticaje u iznosu do 10.000 eura za ljude koji žele zamijeniti svoja stara dizel vozila, dok se Njemačka trudi smanjiti štetne emisije nakon skandala o varanju sa emisijama CO2.
Iz VW-a su istaknuli da će kupcima ponuditi popust na automobile koji zadovoljavaju najnoviji Euro 6 emisijski standard, u rasponu od 2.000 eura za kompaktne automobile do 10.000 eura za Touareg.

Proizvođač automobila je predložio dodatni popust od 1.000 do 2.380 eura za one koji kupuju ekološki prihvatljivija vozila na električni ili plinski pogon. Istakulli su da "priznaju svoj dio odgovornosti za klimu i zdravlje zbog mobilnosti na njemačkim ulicama".

Ponuda gotovog novca vrijediti će do kraja 2017. godine, izjavio je glasnogovornik VW-a za AFP-u, dodavši da kompanija razmišlja o proširenju tog plana izvan Njemačke kako bi pokrila cijelu Europu.

Predloženi poticaji dolaze nakon summita vlade i industrije prošlog tjedna o rješavanju visokih razina emisija iz dizel motora.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
RIGHT TURBOPUHALA NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2