PUNIONICA NOVA

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Lifestyle

Vodeće novine u Velikoj Britaniji potiču čitatelje da postanu vegani

Vodeće novine u Velikoj Britaniji potiču čitatelje da postanu vegani
London, 05. rujna 2017. - Prošli tjedan popularne britanske novine The Daily Telegraph objavile su na naslovnici važno pitanje svojim čitateljima: "Je li vrijeme da postanete vegan?" dajući odgovor već na prvim stranicama: "Postanite vegan!"
Članak Diane Henry, dobitnice godišnje nagrade za pisca kuharice, govori o tome da je veganstvo u posljednje vrijeme sve popularnije u Velikoj Britaniji.

Lanac supermarketa Sainsbury’s značajno je povećao veganske proizvode nedavno dodajući vegansku pizzu sa sirom. Jednako tako, M & S sada ima više od 1800 veganskih prehrambenih proizvoda i navodno je njihov veganski sendvič vrlo popularan.

Henry raspravlja o načinu na koji zaštita okoliša i održivost igraju ulogu u odluci javnosti da kuša jela na biljnoj osnovi komentirajući da "industrijski uzgoj stoke najviše pridonosi stakleničkim plinovima te koristi zemlju, vodu i energiju i zahtijeva hranu koju mogu jesti ljudi".

The Telegraph nije prva velika publikacija koja se bavi veganskim pitanjima. Nedavno su britanske novine The Independent dopustile da se uključi mišljenje koje je pozivalo na "kraj industrije mesa i mlijeka".

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / Prijatelji životinja

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
MNS RIGHT NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2