TOP TURBOPUHALA NOVA

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Politika

Zamjenik kineskog premijera naglasio razvoj i zaštitu prirodnih resursa

Zamjenik kineskog premijera naglasio razvoj i zaštitu prirodnih resursa
Peking, 10. travnja 2018. - Zamjenik kineskog premijera Han Zheng je zahtijevao nastojanja kako bi se uskladili razvoj i zaštita prirodnih resursa.
Han, koji je također član Stalnog komiteta Političkog biroa Centralnog komiteta Komunističke partije Kine, je navedeno izjavio tijekom inspekcije u novo osnovanom Ministarstvu prirodnih resursa.

Rekao je kako bi trebali biti uloženi napori da bi se uredili unutarnji organi i osoblje u ministarstvu radi osiguravanja boljeg upravljanja okolišem, kao i njegove zaštite i obnove.

Kao dio velikog plana za restrukturiranje vlade predstavljenog prošli mjesec, ministarstvo je osnovano kako bi nadgledalo razvoj i zaštitu prirodnih resursa, te uspostavilo i provelo sustav prostornog planiranja.

Han je pozvao ministarstvo da hitno ubrza uspostavu mehanizama za unapređenje obnove i zaštite okoliša, te uravnoteži razvoj i zaštitu resursa.

Također je zahtijevao bolju provedbu institucionalnih reformi, preobrazbu vladinih funkcija i unapređenje vladinih usluga.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.A.B.) / FOSCROT / CRI

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
MNS RIGHT NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2