ABB WIND TOP NOVI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

Lifestyle

Zašto se u Zagrebu i Beogradu poslužuju pića bez leda?

Zašto se u Zagrebu i Beogradu poslužuju pića bez leda?
Zagreb, 01. rujna 2017. - Unatoč još uvijek velikim vrućinama, neki su kafići u Zagrebu i Beogradu ovih dana posluživali pića bez leda. Uz piće gosti su dobili samo slamku s natpisom "Pitate se zašto nema leda? Bilo bi više cool kada biste učinili nešto po pitanju globalnog zatopljenja".
Poruka je to WWF-a uz koju su gostima kafića podijeljeni i jednostavni savjeti kako svatko od nas može svakodnevno utjecati na usporavanje klimatskih promjena.

Gosti kafića mogli su pak dobiti led, samo ukoliko bi podijelili fotografiju svojeg pića i poruku putem društvenih mreža i tako proširili informaciju svojim prijateljima.

Akciji su se za početak priključili Brewbites Zagreb i Courtyard Belgrade City Center hotel Beograd, a akciju je osmislio tim agencije Bruketa&Žinić OM.
 
"Klimatske promjene velik su problem današnjice, a ako nešto ne napravimo, još će veći problem biti sutra. Ovime provodimo akciju osvještavanja ljudi o tome kako svatko od nas može pomoći. Nemojte samo sjediti i gledati kako se led topi!", poruka je WWF-a.

Autor/Izvor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / FOSCROT / WWF

Komentari

4000 znakova
HEP KORISNICKA
RIGHT TURBOPUHALA NOVA

Najnovije

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL
HEP OPSKRBA 2