HEPI JEDAN RAČUN

Specijali

ABB: ENERGIJA I PRODUKTIVNOST ZA BOLJI SVIJETKONČAR INSTITUT: ZNANJEM STVARAMO SIGURNOSTHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

EU PROJEKTI

Obrt za poslovno savjetovanje. Stručnjaci za edukaciju, pisanje i provedbu projekata financiranih sredstvima EU i drugim izvorima.

Naziv pravne osobe:
EU PROJEKTI Obrt za poslovno savjetovanje
Županija:
Grad Zagreb
Grad:
Zagreb
Adresa:
Iblerov trg 9/VI
Poštanski broj:
10000
Telefon:
+385 1 5534 878
Fax:
+385 1 5534 878
Mobitel:
+385 99 6492 468
Kontakt osoba:
Ariana Vela
E-mail:
info@eu-projekti.com
Internet stranica:
www.eu-projekti.info
Stručnjaci iz obrta EU PROJEKTI koji iza sebe imaju više od 50 provedenih projekata u vrijednosti većoj od 50 milijuna eura.

Autori su prvog hrvatskog portala o EU fondovima – EU PROJEKTI INFO (www.eu-projekti.info) te surađuju s velikim brojem domaćih i inozemnih organizacija. Uspješno surađuju s Hrvatskom udrugom poslodavaca, Hrvatskom obrtničkom komorom, Hrvatskim savezom zadruga, Hrvatskom gospodarskom komorom, Udrugom gradova, brojnim medijima kao što su 24sata, HINA, Poslovni.hr i Index.hr, tvrtkama kao što su Autoceste Rijeka - Zagreb, Zračna luka Zagreb, Zadar i Osijek, Coca-Cola HBC, Dalekovod grupa, Nexe grupa, Osječka pivovara, Tim kabel, Ekonerg, Ekonomski institut Zagreb, INA, Tehnika, Zagrebački holding, razvojnim agencijama i brojnim drugim organizacijama.

Jedna su od rijetkih konzultantskih organizacija koje svojim korisnicima nude usluge pripreme i provedbe projekata financiranih iz Okvirnog programa 7 i Programa za konkurentnost i inovacije, ali i drugih programa kao što su IPA, Eureka, Eurostars, Media, Culture, Marco Polo i LLP.  Od nedavno pišu za Poslovni.hr te surađuju s brojnim tijelima državne uprave i jedinica lokalne i područne samouprave.  Dosad su educirali više od 6000 polaznika iz različitih sektora, od čega samo 2012. godine 1000.
ČLAN SAVEZA HRVATSKA.jpg
RIGHT
KONČAR 300×250 DESNO1

Najnovije

ENERGY PLUS 2016

Prijava na newsletter

ABB SOLAR DOLJE

Najčitanije

CAPAROL 300-2
HEP OPSKRBA POZADINA 2016