HEPI

Specijali

ABB: VODEĆE DIGITALNE TEHNOLOGIJE U INDUSTRIJIREFLECTA: Inovacijama do bolje svjetlostiHEP OPSKRBA: ENERGIJA MEĐU NAMA

EU PROJEKTI

Obrt za poslovno savjetovanje. Stručnjaci za edukaciju, pisanje i provedbu projekata financiranih sredstvima EU i drugim izvorima.

Naziv pravne osobe:
EU PROJEKTI Obrt za poslovno savjetovanje
Županija:
Grad Zagreb
Grad:
Zagreb
Adresa:
Iblerov trg 9/VI
Poštanski broj:
10000
Telefon:
+385 1 5534 878
Fax:
+385 1 5534 878
Mobitel:
+385 99 6492 468
Kontakt osoba:
Ariana Vela
E-mail:
info@eu-projekti.com
Internet stranica:
www.eu-projekti.info
Stručnjaci iz obrta EU PROJEKTI koji iza sebe imaju više od 50 provedenih projekata u vrijednosti većoj od 50 milijuna eura.

Autori su prvog hrvatskog portala o EU fondovima – EU PROJEKTI INFO (www.eu-projekti.info) te surađuju s velikim brojem domaćih i inozemnih organizacija. Uspješno surađuju s Hrvatskom udrugom poslodavaca, Hrvatskom obrtničkom komorom, Hrvatskim savezom zadruga, Hrvatskom gospodarskom komorom, Udrugom gradova, brojnim medijima kao što su 24sata, HINA, Poslovni.hr i Index.hr, tvrtkama kao što su Autoceste Rijeka - Zagreb, Zračna luka Zagreb, Zadar i Osijek, Coca-Cola HBC, Dalekovod grupa, Nexe grupa, Osječka pivovara, Tim kabel, Ekonerg, Ekonomski institut Zagreb, INA, Tehnika, Zagrebački holding, razvojnim agencijama i brojnim drugim organizacijama.

Jedna su od rijetkih konzultantskih organizacija koje svojim korisnicima nude usluge pripreme i provedbe projekata financiranih iz Okvirnog programa 7 i Programa za konkurentnost i inovacije, ali i drugih programa kao što su IPA, Eureka, Eurostars, Media, Culture, Marco Polo i LLP.  Od nedavno pišu za Poslovni.hr te surađuju s brojnim tijelima državne uprave i jedinica lokalne i područne samouprave.  Dosad su educirali više od 6000 polaznika iz različitih sektora, od čega samo 2012. godine 1000.
ČLAN SAVEZA HRVATSKA.jpg
HEP KORISNICKA
MNS RIGHT NOVA

Najnovije

REFLECTA RIGHT

Prijava na newsletter

ABB WIND NOVI

Najčitanije

CAPAROL 300-2
HEP OPSKRBA 2