Goran Ivanišević izazvao oduševljenje na Hepi turniru

Za posebno iznenađenje na kraju turnira bio je zaslužan Goran Ivanišević, legenda hrvatskog tenisa, koji je uručio pehare pobjednicima. Na oduševljenje svih prisutnih, Ivanišević se na terenu osobno uvjerio u odličnu igru pobjednika.

U sklopu ovogodišnjeg, 29. Plava Laguna Croatia Open turnira u Umagu, drugu godinu zaredom, HEP Opskrba organizirala je Hepi turnir, gdje su glavnu ulogu na terenu imali kupci HEP Opskrbe i HEP Energije.

Zajedničko druženje započelo je u subotu 14. srpnja 2018., u jutarnjim satima na terenima Umag Tennis Akademije. Nakon ždrijeba i slaganja parova, 24 prijavljena igrača krenuli su u borbu za bodove. Za posebno iznenađenje na kraju turnira bio je zaslužan Goran Ivanišević, legenda hrvatskog tenisa, koji je uručio pehare pobjednicima. Na oduševljenje svih prisutnih, Ivanišević se na terenu osobno uvjerio u odličnu igru pobjednika.

Ove je godine interes kupaca bio dvostruko veći, a neki od kupaca koji su uživali u međusobnom nadmetanju bili su predstavnici iz velikih tvrtki poput Messera, Ferro Preisa, Spin Vallisa, Energa te Allesa, a slovenske boje branili su predstavnici Oryxa, Spar Slovenije, RCL grupe, Erste carda i drugih.

Direktorica HEP Opskrbe, Tina Jakaša, nakon dodjele pehara izjavila je: “Zahvaljujem svim kupcima iz Hrvatske i Slovenije koji su se odazvali pozivu na 2. Hepi turnir koji je ove godine nadmašio sva naša očekivanja. Dvostruko veći broj igrača ove godine dodatna je pozivnica i za naše ostale kupce da nam se pridruže sljedeće godine. Veseli me zainteresiranost naših kupaca za ovaj turnir, posebice kupaca HEP Energije iz Slovenije, a naša želja je da ovaj turnir postane tradicionalan i da se svake godine okupi što veći broj sudionika.

Igrači su najavili kako je Hepi turnir već upisan u njihove kalendare i za sljedeću godinu, a svoje pozitivne dojmove podijelit će sa svojim poslovnim partnerima. Druženje s kupcima nastavljeno je na službenom egzibicijskom meču u Umagu čije su glavne zvijezde bili maskota Žaruljko te veliki prijatelji turnira i teniske zvijezde Goran Ivanišević i Mansour Bahrami.

HEP Opskrba, vodeći opskrbljivač u Hrvatskoj s više od 85.000 kupaca kategorije poduzetništvo i kućanstvo, nastavlja graditi uspješan poslovni odnos sa svojim kupcima, koji se temelji na lojalnosti i povjerenju.

You might also like

Leave A Reply