Objavljen je detaljni program najveće plinske konferencije i izložbe u jugoistočnoj Europi

U ime Hrvatske stručne udruge za plin, članice Međunarodne plinske unije (IGU) i Centra za plin Hrvatske zadovoljstvo nam je pozvati vas da prijavite sudjelovanje na 34. međunarodnom znanstveno-stručnom susretu stručnjaka za plin, koji će se održati od 8. do 10. svibnja 2019. godine u Kongresnom centru Grand Hotela Adriatic u Opatiji.

Pridružite se diskusiji i razmjenite stručna znanja i iskustva s oko 600 delegata iz više od 20 zemalja. Očekuje Vas gotovo 70 prezentacija zanimljivih znanstvenih i stručnih radova, okruglih stolova i 3 interaktivne panel-diskusije u okviru 10 tematskih cjelina uz sudjelovanje više od 25 istaknutih predavača iz inozemstva.

Detaljni program dostupan je na sljedećoj poveznici. Prijava sudionika moguća je na sljedećoj poveznici.

Iz opsežnog programa konferencije izdvajamo:

Pozivna predavanja i panel-diskusija: “Aktualno stanje i trendovi u plinskom sektoru”

  • Radni program trogodišnjeg razdoblja 2018. – 2021. Radne skupine 3 (Task Force 3) Međunarodne pline unije (IGU) – Energetska politika, Francisco de la Flor, direktor Enagasa, dopredsjednik Radne skupine 3 Međunarodne plinske unije za energetsku politiku, Španjolska
  • Geopolitički utjecaji na korištenje izvora plina i raspoloživih pravaca opskrbe, prof. dr. sc. Igor Dekanić, Rudarsko-geološko-naftni fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska

Efikasne plinske tehnologije i uporaba plina u budućnosti s obnovljivim energentima

  • Skladišta energije za fleksibilne energetske sustave s velikom količinom energije iz obnovljivih izvora, prof. dr. sc. Gerhard Schmitz, Institut za termodinamiku, Tehnički fakultet u Hamburgu, Njemačka
  • Uloga ruskog prirodnog plina u europskoj budućnosti uporabe vodika, dr. sc. Leonid Loginov, Gazprom Export, Sankt-Peterburg, Rusija

Buduća izgradnja plinskih infrastrukturnih objekata u Hrvatskoj i u Europi

  • Potencijalni uvoz LNG-a u Europu preko LNG terminala, mr. sc. Wouter Koopman, SHELL, Nizozemska
  • Certifikacija plutajućeg terminala za prihvat LNG-a, Philippe Cambos, Bureau Veritas, Francuska

Sponzorstvo priznatog znanstveno-stručnog skupa omogućuje dugoročnu vidljivost i pristup međunarodnoj publici iz više od 20 zemalja, od kojih su većina donositelji odluka, menadžeri i potencijalni kupci. Ako imate uslugu ili tehnologiju koju želite ponuditi plinskomu gospodarstvu, ovaj je skup najbolja platforma za interakciju i izravnu komunikaciju s ciljanim tržištem.

Za rezervaciju štanda posjetite sljedeću poveznicu.

Zbornik radova bit će objavljen u 500 primjeraka u tiskanom i online obliku. Svi sudionici konferencije dobit će tiskani primjerak Zbornika kao i podatke za pristup elektroničkoj verziji Zbornika. Zbornik će biti dostupan i za prodaju na internetskim stranicama konferencije. Oglas možete objaviti na unutarnjim stranicama Zbornika. Cijene i uvjeti oglašavanja te mogućnost narudžbe oglasa dostupni su ovdje.

Međunarodni kongres dio je Programa stručnog usavršavanja Hrvatske stručne udruge za plin (HSUP) i sudionicima osigurava oko 20 školskih sati znanstveno-stručnog obrazovanja na temu plina, energetike, osnove tehničke regulative i termo-tehničkih sustava i postrojenja.

Smještaj za sudionike skupa možete rezervirati preko našeg partnera turističke agencije MOVEG. Obrazac za rezervaciju smještaja dostupan je ovdje.

You might also like

Leave A Reply